Mirsevini  

Mirsevini ne websitin tone

Marxh sh.p.k eshte nje firme e specializuar ne distribuimin me shumice dhe pakice te pjeseve te kembimit per markat me te njohura gjermane si Mercedes Benz, Volkswagen, Audi, BMW, Opel dhe jo vetem. Marxh sh.p.k eshte nje nga importuesit me te medhenj te pjeseve ne pazarin shqiptare.
Me vendndodhje ne Laprake 500 m mbas rrethrrotullimit ne drejtim te Tiranes, Marxh sh.p.k eshte vendosur ne nje pozicion strategjik ne harten e Tiranes per te qene sa me i arritshem per klientet e tij. Showroom i firmes eshte vendosur ne nje hapsire prej 1000 metrash katrore, me vende te te dedikuara parkingu per klientet e saj. per ti ardhur ne ndihme sa me shume nevojave te klienteve. Marxh sh.p.k ka pozicionuar prane ambienteve te saj dhe nje pike servisi me staf te kualifikuar dhe kritere te larta sherbimi.

Tek Marxh sh.p.k ju mund te gjeni nje game te gjere pjesesh kembimi te markave me prestigjoze ne industrine e prodhimit te makinave si Mercedes Benz, Volkswagen, Audi, BMW, Ford, Opel etj. Ne ofrojme pjese te standarteve te ndryshme te prodhimit per automjete personale dhe transporti me cilesine me te larte dhe cmimet me te mira ne treg.

   
Car Sales Performance Parts Monthly Specials